Ik weet zeker dat jij BRILJANTE ingevingen hebt. Het voordeel van je sensitiviteit is onder andere dat je gemakkelijk contact kan maken met het veld van MOGELIJKHEDEN en CREATIVITEIT. 

Maar soms kun je er niet bij. Wanneer je je niet op je gemak voelt, dan is het lastig om contact te maken met je intuïtie en wijsheid.

Gun jezelf de TIJD om je VEILIG te voelen voor de camera.  

Mediteer, adem, schrijf, doorvoel; wat er ook voor nodig is om de camera te ontmoeten als een vriendin die geduldig wacht tot jij klaar bent om te vertellen.

Vanuit ontspanning verbind je je gemakkelijker het veld dat groter is dan je aardse zelf. En daarmee tap je in op de BRON van je briljante ingevingen die ALTIJD beschikbaar is! 

The moment of surrender is not when life is over, it’s when it begins.

De SLEUTELS die ik met je gedeeld heb:

  1. Focus op Verbinding

  2. Voed je Overvloed

  3. Vertrouw je Ingevingen

gaan allemaal over OVERGAVE en VERTROUWEN. 

OVERGAVE en VERTROUWEN kun je niet afdwingen. Je kunt het wel opbouwen. Vrouwen doen dat VAN NATURE door met elkaar te DELEN en van elkaar te leren.

In de Share your Magic Week is dat precies wat we doen. Onder mijn bezielende leiding ga je in 5 werkdagen van WEERSTAND voor video naar CREËREN in FLOW.

Heb jij een verlangen om VRIJ en met VERTROUWEN jouw unieke boodschap te delen?

Zet jezelf dan zeker op de early bird lijst voor de volgende Share your Magic Week. Binnenkort gaan de deuren weer open en als early bird stuur ik je in de week ervoor een verrukkelijk aanbod.