Nieuwsgierig?

Dat ben ik!

Ik wil weten wat jou drijft.

Hoe klinkt de stem van jouw hart?

Hoe geef jij je zielsverlangen dagelijks vorm?

Wie is de drijvende kracht achter Marjoy?

Mijn echte naam is Marja Godvliet. Mijn vriend gaf me de bijnaam 'Marjoy' omdat ik mijn hart en plezier volg. Mijn essentie leven en uiten is mijn zielsverlangen.

Wanneer je hart sneller gaat kloppen dan belichaam je de beste versie van jezelf en iedereen om je heen kan daarvan meegenieten; de wereld verandert als je begint bij jezelf!

Het duurde wel bijna 40 jaar voordat ik echt luisterde naar mijn hart. Tot die tijd kocht ik voor mode- en interieurmerken producten in. Ik vloog naar China en India om orders te plaatsen en volgde  trends en de bladen op de voet. Een droombaan dacht ik heel lang. Maar ergens heel diep van binnen vroeg ik me af wanneer ik écht belangrijke en zinvolle dingen zou ga doen.

In 2008 werd mijn dochter Puk geboren en kon ik er niet meer omheen: Ik ben net zo goed verantwoordelijk voor de wereld waarin zij opgroeit. Meer spullen maken paste niet meer bij mijn idee van een gelukkig leven.

Ik zegde mijn baan op en ging op zoek naar mijn talenten, passie en zingeving. Het was een lange zoektocht die gekenmerkt werd door veel nieuwsgierigheid, niet-weten, voelen, experimenteren en improviseren. En dat blijkt precies mijn sweet-spot te zijn!

Ik werkte voor duurzame start-ups en deelplatformen als community manager. En daarnaast richte ik de Women Entrepreneur Club met 500+ leden op. Na 75 bijeenkomsten, 52 wandelingen en 20 video interviews zag ik de rode draad: in mijn bijzijn voelen mensen zich gezien en geïnspireerd en kunnen ze verbinding maken met hun diepste weten.

Zo ziet mijn ideale werkweek eruit: ondernemers die gewoonlijk peentjes zweten voor de camera, vertellen nu moeiteloos hun verhaal. Zelfstandigen die vast lopen doordat ze hard werken en vooral hun ratio inzetten, leren in mijn cursus hun gevoel gebruiken om beslissingen te maken. Vrouwen die letterlijk vastlopen in de race naar resultaat, vinden tijdens onze wandelsessie figuurlijk ruimte om nieuwe paden te bewandelen.

Pure aanwezigheid en oprechtheid maken een ondernemer aantrekkelijk; dat zit hem niet in formats of regels volgen. Daarom begeleid ik professionals om zichtbaarder te worden met zichzelf ZIJN.

Ik weet niet precies waar jij van AAN gaat, maar ik weet wel dat jij het weet! Door te werken met intentie en mijn intuïtie te volgen, lukt het mij altijd om jou in contact te brengen met je hart zodat jouw waarheid anderen inspireert en in beweging brengt.

Wat zeggen klanten over Marja?

Marja was oprecht geïnteresseerd in wat ik doe als professional organizer en stelde prikkelende vragen.

Irma Spaans

Professional Organizer , www.mijnhuisoporde.nl

Marja heeft echt een authentiek talent voor interviewen.

Claudia van het Kaar

Vrouwencoach, borstweefseltherapeute, www.centrumvoorvrouwen.nl

Marja is an expert listener and she hears the things you say, and don’t say, and knows how to go deep into the heart of the matter.

Stephanie Ward

Business and Marketing Mentor, www.fireflycoaching.com

Marja, jij bent een waar kunstenaar in hetgeen je doet. Allereerst ga je met ongelooflijk veel liefde en oprechte aandacht, de ander ontlokken zich authentiek te uiten voor jouw camera.

Vervolgens ga je met dezelfde devotie én creativiteit aan de slag om het gevangen beeld zo neer te zetten dat de authenticiteit en essentie in enkele minuten ervaren kan worden door de kijker.

Dorien Bontrup

Life coach | Psychologist, www.trouwaanjezelf.nl

Marja’s kracht is jou en je bedrijf echt te zien. Ze weet precies de juiste vragen te stellen en echt contact te maken met je.

Edith Moolenaar

Relatietherapeut, www.eenvoudiggeluk.nl

Door de ongelofelijk fijne aanpak en liefdevolle aanwezigheid van Marja voelde het opnemen van het filmpje als de normaalste zaak van de wereld.

Coco Groothuis

Founder & Coach, www.cocogroothuis.com

Marja is een interview-sprankel-natuur-talent.

Haar enthousiasme en open manier van vragen, zorgden er voor dat ik mij geheel kon ontspannen en er woorden uit mij kwamen als vanzelf.

Hanneke Wolff

Leiderschapscoach, www.HannekeWolff.nl

Volg je Joy, want Jouw Zijn is het beste wat je de wereld kan geven!

Waar blink jij in uit?

Of je het zelf weet of niet maakt eigenlijk niet uit. Ik breng jouw twinkel naar boven doordat ik ruimte schep om verbinding te maken met je hart .

Jouw essentie daar gaat het mij om. En terwijl ik dat doe, sta ik helemaal in mijn kracht.

1+1=11

Zo simpel en tegelijkertijd heel bijzonder!

Wil je meer weten of heb je een vraag?

13 + 5 =