Nieuwsgierig?

Dat ben ik!

Ik wil weten wat jou drijft.

Wat is jouw hartsverlangen? En hoe geef jij dat vorm?

Wie is Marjoy?

Mijn vriend gaf me de bijnaam 'Marjoy' omdat ik mijn hart volg. Als je hart sneller gaat kloppen dan belichaam je de beste versie van jezelf en iedereen om je heen kan daarvan meegenieten; de wereld verandert als je begint bij jezelf!

Het duurde wel bijna 40 jaar voordat ik echt luisterde naar mijn hart. Tot die tijd kocht ik voor mode- en interieurmerken producten in. Ik vloog naar China en India om orders te plaatsen en volgde  trends en de bladen op de voet. Een droombaan dacht ik heel lang. Maar ergens heel diep van binnen vroeg ik me af wanneer ik écht belangrijke en zinvolle dingen zou ga doen.

In 2008 werd mijn dochter Puk geboren en kon ik er niet meer omheen: Ik ben net zo goed verantwoordelijk voor de wereld waarin zij opgroeit. Meer spullen maken paste niet meer bij mijn idee van een gelukkig leven.

Ik zegde mijn baan op en ging op zoek naar mijn talenten, passie en zingeving. Het was een lange zoektocht die gekenmerkt werd door veel nieuwsgierigheid, niet-weten, voelen, experimenteren en improviseren. En dat blijkt precies mijn sweet-spot te zijn!

Ik werkte voor duurzame start-ups en deelplatformen als community manager. En daarnaast richte ik de Women Entrepreneur Club met 500+ leden op. Na 75 bijeenkomsten, 52 wandelingen en 20 video interviews verder zag ik de rode draad: in mijn bijzijn voelen mensen zich gezien en geïnspireerd en kunnen ze verbinding maken met hun diepste weten.

Zo ziet mijn ideale werkweek eruit: ondernemers die gewoonlijk peentjes zweten voor de camera, vertellen nu moeiteloos hun verhaal. Zelfstandigen die vast lopen doordat ze hard werken en vooral hun ratio inzetten, leren in mijn cursus hun gevoel gebruiken om beslissingen te maken. Vrouwen die letterlijk vastlopen in de race naar resultaat, vinden tijdens onze wandelsessie figuurlijk ruimte om nieuwe paden te bewandelen.

Pure aanwezigheid en oprechtheid maken een ondernemer aantrekkelijk; dat zit hem niet in formats of regels volgen. Daarom begeleid ik professionals om zichtbaarder te worden met zichzelf ZIJN.

Ik weet niet precies waar jij van AAN gaat, maar ik weet wel dat jij het weet! Door te werken met intentie en mijn intuïtie te volgen, lukt het mij altijd om jouw in contact te brengen met je hart zodat jouw waarheid anderen inspireert en in beweging brengt.

Volg je Joy, want Jouw Zijn is het beste wat je de wereld kan geven!

Naast video portretten creëer ik ook: 

Flow met 'You Work Magic' spel

Samen met mijn vriend, Art Director, briljante vormgever en kunstenaar Jarr Geerligs ontwikkel ik een kaartspel die zelfstandigen helpt een werkdag in focus en flow te creëren. We zijn het spel momenteel aan het testen. 

Inzicht door Wandelcoaching

In verbinding met de natuur help ik ondernemers weer contact te maken met hun Joy en hartsverlangen. Vanuit die geïnspireerde plek wordt het duidelijk welke actie écht nodig is voor een vervullend leven.

Verbinding door Faciliteren

Wanneer ik groepen begeleid dan maak ik gebruik van de kracht van de natuur, het universum en de groep. Ik werk met wat er écht speelt. De uitkomsten zijn daarom vaak magisch.

In het niet-weten vind ik mijn inspiratie. Regelmatig daag ik mezelf uit om een nieuw onderwerp te onderzoeken. Door te experimenteren en improviseren, stilte op te zoeken en andere ondernemers te bevragen vind ik mijn eigen waarheid.

De onderwerpen hebben altijd te maken met zichtbaar zijn en moeiteloos manifesteren (het tegenovergestelde van ploeteren voor resultaat). Het proces en de tips en trucs die ik uit mijn bevindingen filter, leg ik vast in korte video’s. Af en toe stuur ik een mail uit met mijn meest brillante inzichten.

Ben je benieuwd hoe jij daar je voordeel mee kunt doen?

Waar blink jij in uit?

Of je het zelf weet of niet maakt eigenlijk niet uit. Ik breng jouw twinkel naar boven doordat ik ruimte schep om verbinding te maken met je hart .

Jouw essentie daar gaat het mij om. En terwijl ik dat doe, sta ik helemaal in mijn kracht.

1+1=11

Zo simpel en tegelijkertijd heel bijzonder!

Wil je meer weten of heb je een vraag?

7 + 15 =