aantrekkelijke Website video

Wek vertrouwen met een authentieke video en trek de juiste klanten aan

Wat zou er gebeuren als jij op je meest waarachtigst in beeld bent?

Hoe zou het zijn als jouw essentie en natuurlijke kwaliteiten moeiteloos zicht- en voelbaar wordt voor je potentiële klanten?

Bedenk je eens hoe het zou voelen als je naar je eigen video kijkt en een diep vertrouwen en overtuiging voelt in de wetenschap dat anderen dat ook zien…

Als je nu vlinders in je buik krijgt en allemaal mogelijkheden ziet, dan ben je al lekker op weg om dit beeld werkelijkheid te laten worden!

Hieronder zie je voorbeelden van hoe zo’n video eruit ziet.

Dorien Bontrup: “Marja is een waar kunstenaar in hetgeen ze doet. Ze weet met devotie én creativiteit het gevangen beeld zo neer te zetten dat mijn authenticiteit en essentie in enkele minuten ervaren kan worden door de kijker.

De waarde van mijn filmpje? Dat kan ik nauwelijks in woorden uitdrukken. Ik zou zeggen bekijk het en voel het maar!”

Irene Verweij: “Ik heb het maken van een bedrijfsfilmpje met Marja ervaren als een feest: het is zo mooi om met iemand te mogen werken die dit met zoveel liefde, passie, gedrevenheid, warmte en creativiteit doet.

Het resultaat is dan ook navenant. Ik ben zeer blij met de gemaakte filmpjes. De liefdevolle aandacht die Marja erin gestoken heeft, is zo voelbaar. Echt een cadeau!”

Nadja Muller, HeartWork: “Marja really sees you and the message that you want bring into the world. She is empathetic, open, loving and a total professional in her work. She delivers high quality edited film material on time, is listening to your feedback and integrating it appropriately in the final product.

Any heartdriven entrepreneur will be in the right hands with Marja, she’ll do a fantastic job to position you in the best way possible.”

Als je dit zo graag wilt, waarom heb je dan nog geen video?  

Iedere keer als je alleen al denkt aan een video opnemen word je verlamd door paniek.

Je wordt zenuwachtig omdat je snel to the point moet komen, vraagt je af waarin jij nou eigenlijk uniek bent en twijfelt over de woorden die omschrijven wat je précies doet…

Je bent overtuigd van je bekwaamheid, maar bij de gedachte aan publiekelijk voor je zaak gaan staan,  verschrompelt je zelfvertrouwen. 

Ik weet dat jij in ieder face-to-face gesprek met gemak vertrouwen opbouwt en overtuigt.

En dat je veel nieuwe klanten krijgt vanuit zo’n setting. En ik garandeer je; zo zal het ook voelen en zijn als wij samen een video opnemen.

Zonder dat je precies instudeert wat je moet zeggen. Zonder dat je je zorgen maakt over wat de kijker denkt en of hij je nog wel kan volgen.

Een video opname met het gemak en de kracht van een persoonlijk gesprek waarin jij inspireert en overtuigt.

Connect with your Authentic Joy

 

Helene Spork, Luc van Esch, Claudia van het Kaar en Joke Plaatsman hadden het lef om echt en authentiek in beeld te komen.

In dit filmpje vertellen zij hoe makkelijk en fijn het proces verliep.

Hoe krijg je een authentiek video portret?

Wonderbaarlijk moeiteloos: Ik stel vragen en jij beantwoordt ze. Zo simpel is het.

Jij weet precies waarom je doet wat je doet, en ik heb de gave om jou in de juiste flow te krijgen terwijl mijn camera draait. 

Op video zie je alles; als je straalt maar ook als je bang bent om het niet goed te doen. De kijker pikt je vibes op, trekt een conclusie en verbind dat met jouw werk.

Het allerbelangrijkste is dat jij helemaal in je kracht staat op het moment dat je we de opnames maken. En daar ben ik heel goed in: ik zorg dat je de camera vergeet en dat je mijn volle aandacht hebt waardoor je verhaal er vloeiend uit rolt en je presence voelbaar is.

Marja heeft echt een authentiek talent voor interviewen.

Jaren heb ik me verzet tegen het maken van een promotiefilmpje. Als ik eerlijk ben komt dat omdat ik het hartstikke eng vind om tegen een lopende camera te praten. Ik voel me dan alsof ik ben gehypnotiseerd en vergeet instant al die leuke en boeiende dingen die ik had willen zeggen.

Tot mijn plezier waren de opnames met Marja juist heel gemakkelijk en ontspannen. Van mijn clienten hoor ik ook terug dat ze me natuurlijk vinden overkomen.

Claudia van het Kaar - www.centrumvoorvrouwen.nl

Vrouwencoach, borstweefseltherapeute

Verrassend hoe moeiteloos dit filmpje tot stand kwam!

Op een dag ontmoette ik het interview-sprankel-natuur-talent Marja Godvliet. Haar enthousiasme en open manier van vragen, zorgden er voor dat ik mij geheel kon ontspannen en er woorden uit mij kwamen als vanzelf.

Hanneke Wolff - www.hannekewolff.nl

Intimiteitscoach voor vrouwen & trainer

 If you want your voice to be heard, speak from your heart

Mijn Aanbod, Jouw investering:

Jouw presence voelbaar in beeld brengen vergt, naast film en montage vaardigheden een veilige container waarin jij je helemaal gezien en gehoord voelt. 

Ik neem de tijd en heb de aandacht om daar met jou te komen.

Dit aanbod is samengesteld voor kleine zelfstandigen en zzp-ers ondernemers, voor grote ondernemingen maak ik een aanbod op maat. En indien je een kleiner budget hebt, zijn er ook genoeg mogelijkheden om jou aantrekkelijk en professioneel in beeld te brengen. 

Om te horen hoe ik jouw wensen kan vertalen naar een authentiek video portret, bel me om af te stemmen (06 22 396 395). Ik denk graag met je mee!

Ageeth Ettema: “Deze prachtige video laat zien wie ik echt ben, wat mijn drive is en wat ik de wereld vanuit mijn hart wil en kan bieden. Toen ik de video bekeek, merkte ik dat ik de hele tijd zat te glimlachen en die glimlach komt elke keer als ik de video weer zie terug!”

Coco Groothuis: “Voor de camera staan is voor mij een uitdaging, zeker als het gaat om het promoten van mijn aanbod. Maar door de ongelofelijk fijne aanpak en liefdevolle aanwezigheid van Marja voelde het opnemen van het filmpje als de normaalste zaak van de wereld.

Ik ben trots op het eindresultaat omdat je echt ziet wie ik echt ben en wat mijn passie is, waardoor nieuwe klanten meteen een authentiek beeld van mij hebben. 

Claudia van het Kaar: “Jaren heb ik me verzet tegen een promotiefilmpje. Voor de camera vergeet ik instant al die leuke en boeiende dingen die ik had willen zeggen. 

Tot mijn plezier waren de opnames juist heel gemakkelijk en ontspannen en ik kom heel natuurlijk over. Marja heeft een authentiek talent voor interviewen.”

 

Katja Fieguth is markt onderzoekster en spreekt met haar video een internationale opdrachtgevers aan. Omdat het menselijke aspect van haar werk heel belangrijk is, koos ze ervoor om vanuit een interview met Marja zichzelf authentiek en echt te laten zien.

Kom nu zelf in beweging!

Plan hieronder een vrijblijvende kick-start call in. 

Daarna:

  • Weet jij hoe je video het beste voor jou kan laten werken.
  • Heb je inspiratie en energie om authentiek online te verschijnen.
  • Ben je een stap dichterbij online meer impact maken.