Video’s to light up leadership

Creëer vertrouwen in je organisatie, door persoonlijke en authentieke video’s die waarachtig leiderschap in beeld brengen.

IN BEELD BRENGEN WAT GEZIEN WIL WORDEN

Door een open setting te creëren en de juiste vragen te stellen, leggen wij de focus op wat er gezien moet worden. Deze aandacht zorgt dat jouw leiderschap naar buiten komt.

Want eenieder heeft zijn eigen wijsheid en antwoorden. Wij leggen dit vast in een mooie video. Zodat je het kunt delen of er zelf naar terug kunt.

  Wij werken met mensen die verantwoordelijk zijn voor de richting van hun organisatie.

  Met onze video maken zij hun visie inzichtelijk voor anderen.

   

  Wij werken met gepassioneerde ondernemers.

  Middels onze video vertellen zij de wereld welke waarde zij brengen.

  Wij werken met teams van medewerkers.

  Via video brengen zij hun talent, waarde en bijdrage aan de organisatie tot uitdrukking.

   

  Wat wij doen is ervoor zorgen dat de woorden, die recht doen aan wat er leeft, er op een heldere en eerlijke manier uitkomen. En – het belangrijkste – dat ze vast komen te liggen op video. Zodat de grootsheid vastligt!

  In onze eigen woorden verteld

  Jorrit Timmermans

  Videomaker

  De eerste 23 jaar van mijn leven heb ik meegedaan aan de standaard weg in onze samenleving. Ik ben geschoold tot en met een Master Degree. Daarna begon ik aan mijn eerste baan. Bij een bank. Ik kocht een huis. Had een relatie met het juiste meisje. Alles ging precies zoals het hoorde. En toen liep ik vast.

  Vanaf dat moment besloot ik het anders te doen. Als ik ergens blij van werd, was dat een teken om iets op te pakken. En anders niet. Zodoende heb ik heel veel verschillende paden bewandeld en verschillende ervaringen opgedaan. 

  Elf jaar geleden ging ik me in fotografie verdiepen en deed een opleiding aan de Fotoacademie Amsterdam. Gaandeweg ging ik video’s maken en daar houd ik me nu dagelijks mee bezig. Het is een superleuk medium en ik leer telkens weer.

  Een rode draad in mijn leven is mijn sensitiviteit. Voelen, intuïtie, weten. Eerst was ik me daar niet van bewust. Toen wel en vond ik het heel vervelend. Langzaamaan begin ik de kracht ervan te waarderen. Die zet ik nu in bij het maken van mijn video’s.

  Marja Godvliet

  Videomaker en -coach

  Het duurde wel bijna 40 jaar voordat ik echt luisterde naar mijn hart. 

  Een zoektocht die gekenmerkt werd door veel nieuwsgierigheid, voelen, experimenteren en improviseren. Van een 5 daagse werkweek naar ondernemerschap waarbij ik echt moest gaan staan voor waar ik in geloof; ieder mens is een onderdeel van een grote puzzel. Wanneer je je laat leiden door je hart en ziel klik je in op je plek.

  Mijn stukje in de puzzel werd duidelijk na een serie video interviews met onderneemsters. Toen zag ik de rode draad in mijn leven: in mijn bijzijn voelen mensen zich gezien en geïnspireerd en kunnen ze verbinding maken met hun diepste weten.

  De afgelopen 8 jaar heb ik ondernemers en gepassioneerde professionals begeleid in het delen van hun wijsheid en passie via video. Zodat zij werkelijk gezien worden en zij zichzelf kunnen zien. 

  Door authentiek en ontwapenend op beeld te verschijnen, nodig je mensen uit vanuit een zelfde ruimte te communiceren. Dan ontstaat er verbinding en een sfeer van samenwerking om verandering en transformatie op gang te brengen. Dat is mijn bedrage aan betere een wereld . 

   If you want your voice to be heard, speak from your heart

  Waarom past video ook bij jouw organisatie?

  Authenticiteit

  Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. In één oogopslag kun je overbrengen met welke energie je onderneemt.

  Bereik

  Veel mensen zijn visueel ingesteld en social media kanalen geven ook voorrang aan filmpjes.

  Tijdwinst

  Geïntresseerden maken kennis met je zonder dat je tijd steekt in netwerk of kennismakings gesprekken.

  Jouw investering:

  Wij verzorgen wij het hele traject van voorbereiding tot eind montage.

  De prijs wordt op maat gemaakt en is afhankelijk van vele factoren. We denken graag met je mee hoe wij binnen jouw budget jouw team aantrekkelijk in beeld kunnen brengen.

  Bel om kennis te maken en af te stemmen.

  Jorrit – 06 – 41 306 073          Marja – 06 22 395 395