Volg je eigen pad

Hoe je jouw authentieke waarheid kunt vinden in de natuur op kleine en grote vragen in je leven.

Hoe zet ik een Authentic Next Step?

Sta je voor een moeilijke beslissing in je leven of ben je even de weg kwijt die je op wilt? Ik help je graag om (weer) tot jezelf te vinden en leer je hoe je je eigen antwoorden kunt vinden.

Je zult verrast zijn hoe veel wijsheid er in de natuur schuilt als je maar leert hoe je die moet interpreteren. Daarom laat ik mijn coaching sessies het liefst in de natuur, in de duinen, plaatsvinden. Elke boom, elke bloem, elke grasspriet heeft ons iets te vertellen als we maar weten hoe we moeten kijken en luisteren. Want alle antwoorden liggen al in jou, ik help je alleen ze beter te zien en te begrijpen.

Waarom is een wandel sessie een goede investering?

w

Lopend praat het beter

Doordat je beweegt komt je verhaal ook in een flow. Je voelt je vrij om te delen wat er in je leeft.  

Vind zelf de antwoorden

Ik help je zaken op een andere manier te bekijken waardoor je tot nieuwe inzichten komt. 

 

Leer een vruchtbare methode

Ik leer je een methode waarmee je zelf de sleutel hebt om inzichten te ontsluiten.

 

Wil je een wandelsessie boeken?

Of heb je nog vragen? Laat het me weten!