Magisch Werken

Jouw natuurlijke ritme herstellen en de bedoeling van je leven ervaren.

Denken na Weten. Controle door Overgave. Doen en Zijn.

Wanneer je het leven VOOR JOU laat werken wordt iedere dag magisch ✨!

Hoe kun jij magie in je werk ervaren?

Magisch Werken is werken met alle intelligentie die we tot onze beschikking hebben. Onze ratio, gevoel en spirituele kant activeren we.

Dat kan iedereen. Omdat bijna het niemand het doet, is het fijn je te omringen met andere conscious creators. Het vergt een beslissing en sterke intentie om je eigen wijsheid te volgen en te vertrouwen dat jij precies weet wat er nodig is in jouw leven.

Manifesteer je volle potentie. 

Onze ratio hebben we jarenlang overvraagd. We denken overal over na en we wikken en wegen ons een weg naar een oplossing.  Doodvermoeiend! 

Ons hart en gevoel wijzen ons de weg naar een groots leven waarin je je gedragen voelt.   

Vertrouw op je intuïtie. 

Werk samen met het universum. 

Ervaar een leven vol magie .

Leer afstemmen op je hogere wijsheid door je hart en gevoel te gebruiken en ervaar hoe je energie voor je kunt laten werken.

Marjoy organiseert bijeenkomsten met een vleugje magie

Magisch Werken Training

  In deze Training leer je te vertrouwen op je eigen ritme en te spelen met de universele wetmatigheden waardoor je makkelijker en plezierig kan creëren.  

Tijdens deze 9 weekse training leer je een staat van bewustzijn te activeren van waaruit je moeiteloos handelen en flow ervaren. De weg ernaartoe gaat echter niet vanzelf.

In de training werken we er stapsgewijs naartoe. Ik reik je alle methodes en structuren aan die je nodig hebt om deze nieuwe manier van werken je eigen te maken. Door het sterke support netwerk, die je helpt bij uitdagingen en twijfel, zal manifesteren en vervullende way of life worden!

Ben jij benieuwd of

magisch werken jou past?

Ik hoor graag wie je bent en waar je naar op zoek bent zodat we samen kunnen onderzoeken of Magisch Werken jou de transformatie kan brengen waar je naar op zoek bent. 

Je kunt me direct bellen of mailen. Je kan ook een belafspraak inplannen zodat je zeker weet dat ik tijd heb.

Marjoy organiseert bijeenkomsten met een vleugje magie