Magisch Werken

Tijdens de cursus en training maken we gebruik van de kracht van het universum, de natuur, de groep en jouw eigen wijsheid.

We creëren inzicht en beweging vanuit Zijn.

Daardoor gaat het leven VOOR JOU werken en dat is magisch ✨.

Hoe kun jij magie in je werk ervaren?

Magisch Werken is werken met alle intelligentie die we tot onze beschikking hebben. Onze ratio, gevoel en spirituele kant activeren we.

Dat kan iedereen. Omdat bijna het niemand het doet, is het fijn je te omringen met andere conscious creators. Het vergt een beslissing en sterke intentie om je eigen wijsheid te volgen en te vertrouwen dat jij precies weet wat er nodig is in jouw leven.

Het begint met tijd en ruimte creëren.

 We zijn gewend hard te werken. We timmeren onze weken dicht met projecten en afspraken. We hebben heel veel én toch voelen we ons onvervuld.

Magisch Werken begint met vruchtbare grond maken waaruit later rijkelijk geoogst kan worden.

Weg van moeten en lange To-Do lijsten. 

Makkelijk de juiste beslissingen nemen. 

Balans in je leven ervaren ⚖️.

De cursus ‘Van Timemanagement Naar Energymanagement’ van Coco Groothuis helpt je hierbij. 

Van TIMEmanagement Naar ENERGYmanagement

Deze cursus leert je meebewegen met de stroom van jouw natuurlijke ritme. Waardoor je niet langer hoeft te werken voor succes, maar je resultaat boekt door simpelweg bij jezelf aanwezig te zijn.

Het is een 8-weekse online cursus, waarbij je met een gelijkgestemde groep ondernemers (max. 6 deelnemers per groep) één keer per week samenkomt via Zoom.

Onder de begeleiding van Coco ga je met je eigen Bullet Journal, verschillende oefeningen en kennis over de natuurlijke cycli aan de slag om je eigen ritme te ontdekken. En zorg je meteen voor een stevige basis waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Waarna je je volle potentie kunt manifesteren. 

Onze ratio hebben we jarenlang overvraagd. We denken overal over na en we wikken en wegen ons een weg naar een oplossing.  Doodvermoeiend! 

Ons hart en gevoel wijzen ons de weg naar een groots leven waarin je je gedragen voelt.   

Vertrouw op je intuïtie. 

Werk samen met het universum. 

Ervaar een leven vol magie .

Leer afstemmen op je hogere wijsheid door je hart en gevoel te gebruiken en ervaar hoe je energie voor je kunt laten werken.

Tijdens de coaching sessies gaan we meestal naar buiten

Magisch Werken Training

  

Deze Training leer je te vertrouwen op je eigen ritme en te spelen met de universele wetmatigheden waardoor je makkelijker en plezierig kan creën.  

Tijdens deze 9 weekse training leer je een staat van bewustzijn te activeren van waaruit je moeiteloos handelen en flow ervaren. De weg ernaartoe gaat echter niet vanzelf.

In de training werken we er stapsgewijs naartoe. Ik reik je alle methodes en structuren aan die je nodig hebt om deze nieuwe manier van werken je eigen te maken. Door het sterke support netwerk, die je helpt bij uitdagingen en twijfel, zal manifesteren en vervullende way of life worden!

Ben jij benieuwd welk aanbod het beste bij jou past?

Ik hoor graag wie je bent en waar je naar op zoek bent zodat we samen kunnen onderzoeken wat het beste bij je past.

Je kunt me direct bellen of mailen. Je kan ook een belafspraak inplannen zodat je zeker weet dat ik tijd heb.

Marjoy organiseert bijeenkomsten met een vleugje magie