Magische bijeenkomsten

Tijdens mijn cursussen en workshops maak ik gebruik van de kracht van de natuur, het universum en de groep. Ik werk met wat er écht speelt. De uitkomsten zijn daarom vaak magisch.

Hoe kun jij deelnemen?

Magisch Werken Training

Tijdens deze 9 weekse training leer je een staat van bewustzijn te activeren van waaruit je moeiteloos handelen en flow ervaren. De weg ernaartoe gaat echter niet vanzelf.

In de training werken we er stapsgewijs naartoe. Ik reik je alle methodes en structuren aan die je nodig hebt om deze nieuwe manier van werken je eigen te maken. Door het sterke support netwerk, die je helpt bij uitdagingen en twijfel, zal manifesteren en vervullende way of life worden!

Workshop Authentiek zichtbaar zijn

Tijdens deze 3 uur durende workshop leer ik je hoe marketing en zichtbaarheid een natuurlijk verlengstuk van jou als ondernemer kan zijn. Je klanten kiezen jou namelijk niet alleen om wat je doet maar vooral om wie je bént. 

Wanneer je authentiek zichtbaar bent, bouw je aan je klantrelatie nog voordat je werkelijk kennis hebt gemaakt. Daardoor gaat acquisitie niet over iemand van buiten naar binnen halen, maar over delen wat er bij jou leeft. Dat is een natuurlijk proces wat klanten oplevert die veel beter bij je passen. 

Wil je een bijeenkomst op maat?

Wil je een op je team of klanten afgestemde speciale bijeenkomst? Ik denk graag met je me.