Gratis workshop

Ontdek het geheim van een

rake introductievideo:

Presence

Als je het goed doet, heeft video de power om iemand positief te raken en een blijvende indruk achter te laten.​

In deze workshop deel ik drie manieren die helpen om direct meer zichtbaar en aanwezig te zijn in je eigen gemaakte video's.

Reserveer jouw plek nu!

Donderdag
10 maart
12:30 - 13:30 uur


Online via Zoom

  We respecteren je privacy. Je kan op ieder moment uitschrijven.

  Je wilt dat kijkers voelen dat je leeft wat je vertelt. Dan vertrouwen ze je op je woord en zijn ze klaar voor de volgende stap; een afspraak inplannen.

  Roept een video irritatie en plaatsvervangende schaamte op?

  Vraag je je af of de persoon in beeld de tekst misschien opleest?

  Heb je het gevoel dat iemand ongemakkelijk zijn best doet jou te overtuigen?

  Dat zijn een video’s die PRESENCE missen. En dat is eerder regel dan uitzondering. Helaas! Want een video zonder dit ontastbare element kan meer kwaad dan goed doen. PRESENCE kun je niet inhuren, kopen of leren door erover te lezen. Dat moet je ervaren en belichamen.

  ​Gelukkig ben jij op deze pagina beland en kan ik jou daar heel goed mee op weg helpen! De afgelopen 8 jaar heb ik me bezig gehouden met PRESENCE. Daarnaast ben ik een expert in het verlichten van stress voor de camera; dé weg naar meer PRESENCE.

  Doe mee met de workshop en ga video's maken die raken!

  We starten over:

  Deze workshop wordt gegeven door Marja Godvliet van Marjoy - videoportretten met Hart en Ziel in samenwerking met CoachingKlik.

  Als videograaf heeft Marja meer dan 100 videoportretten van ondernemers en coaches gemaakt. Daarnaast geeft ze training om meer verbinding en impact met video te bereiken.

  CoachingKlik is een platform waar je door middel van korte filmpjes snel en gemakkelijk een coach kan vinden waar jij een klik mee hebt.