De video techniek die meer
verbinding met je klanten oplevert

zo eenvoudig dat iedereen het over het hoofd het ziet!

Via video kun je je werkelijk verbinden met je kijker. Hoe meer jij jezelf bent, hoe groter het vertrouwen van kijkers in jou zal zijn. Vertrouwen is nodig om van kijkers klanten te maken.

Hart-gedreven onderneemsters worstelen vaak met het opnemen van video. Juist in gesprek met iemand die oprecht geïnteresseerd is, komen wij tot bloei. Zonder die fijne verbinding komt ons verhaal niet tot leven.

- > Oog in oog met een stoïcijnse camera stokt de inspiratie.

- > We verkrampen, bevriezen en stijgen op naar ons hoofd.

- > Weg intuïtieve fijne flow.

In deze video serie deel ik de video techniek: de drie sleutels om authentiek én aantrekkelijk op video over te komen, zodat ook jij de kracht van video gaat ervaren!

✓ 3 korte, to the point video's die je kan bekijken waar & wanneer jij wil

✓ totale tijdsbesteding van 10 minuten

✓ je krijgt meteen na inschrijving toegang tot eerste video

✓ he-le-maal gratis

  Ik heb zelf een hekel aan spam, dus dat zal ik jou zeker niet sturen.

  Opbrengst na afloop:

  • Inzicht in hoe je jezelf blokkeert
  • Zelfvertrouwen om (weer) te beginnen met video
  • Inspiratie en handvatten om direct een video op te nemen!

  Aangenaam

  Ik ben Marja, sensitief, spiritueel en onderneemster. 7 Jaar geleden ontdekte ik de kracht van video. Door 20 FB-live interviews kreeg ik en-passant veel volgers en connecties, werd ik herkend op de raarste plekken en veranderde mijn netwerk in een voedende tribe van gelijkgestemden.

  Ik kwam erachter dat voor mensen, die goed zijn in diepe 1-op-1 gesprekken, video een fantastisch middel is om de juiste klanten op een hele integere en authentieke manier aan te trekken. Maar ik ervaarde ook dat het een enorm uitdagend middel is dat onherroepelijk angsten oproept, twijfels uitvergroot en averechts uit kan pakken.

  In de afgelopen jaren deed ik vele experimenten, maakte video's van meer dan 100 onderneemsters en paste methodes toe van holistische therapeuten om deze barrières te slechten. Ik ben bijzonder trots dat ik met mijn Share your Magic School nu andere onderneemsters help om met hart en ziel meer ruimte online in te nemen zodat ze de waardering krijgen die ze verdienen.