Magische bijeenkomsten

Tijdens mijn cursussen en workshops maak ik gebruik van de kracht van de natuur, het universum en de groep. Ik werk met wat er écht speelt. De uitkomsten zijn daarom vaak magisch.

Mijn signature bijeenkomsten:

authentic creator course

Tijdens deze 7 weekse cursus leer je vooral te ontvangen en te ZIJN. Vanuit dat bewustzijn kun je moeiteloos handelen en flow ervaren. De weg ernaartoe gaat echter niet vanzelf. Maar geen zorgen! In de cursus werken we er stapsgewijs naartoe. Ik reik je alle methodes en structuren aan die je nodig hebt. We behandelen o.a. spiraal van creatie activeren, sterk energieveld en momentum creëren, business afstemmen op de natuurlijke cycli in ons leven en weg vrijmaken om te ontvangen.

Workshop Authentiek zichtbaar online

Tijdens deze 3 uur durende kleinschalige workshop leer ik je hoe je je als ondernemer authentiek kunt laten zien met behulp van video en film. Je klanten kiezen jou namelijk niet alleen om wat je doet maar vooral om wie je bént. 
Wanneer je authentiek zichtbaar bent, bouw je aan je klantrelatie nog voordat je werkelijk kennis hebt gemaakt. Daardoor gaat acquisitie niet over iemand van buiten naar binnen halen, maar over delen wat er bij jou leeft. Dat is een natuurlijk proces wat klanten oplevert die veel beter bij je passen. 

Hoe anderen mijn bijeenkomsten ervaren

“Conversations with Marja are magical. When she interviews you, it doesn’t feel like a series of prepared questions. It feels like an organic conversation that evolves naturally.

Marja is an expert listener and she hears the things you say, and don’t say, and knows how to go deep into the heart of the matter. You’ll come away feeling inspired, connected, and more clear about who you are and what you do.

If you have the chance to talk with Marja, take it!

Stephanie Ward - www.fireflycoaching.com

Business and Marketing Mentor

“Op een dag ontmoette ik het interview-sprankel-natuur-talent Marja Godvliet. Haar enthousiasme en open manier van vragen, zorgden er voor dat ik mij geheel kon ontspannen en er woorden uit mij kwamen als vanzelf.

Verrassend hoe moeiteloos dit filmpje tot stand kwam.

Hanneke Wolff - www.hannekewolff.nl

de Kunst van Aandacht, Relatie-, intimiteitscoach voor vrouwen, trainer, storyteller, woordenkunstenaar, verbinder.

“Ik ben zeer tevreden met het resulaat van de business vlogs en complimenten Marja voor jouw werkwijze maar ook jouw persoonlijke inbreng.

Arjan Visscher - KNGF www.fysio-xperience.nl

Organisator van Innovatie Festival FysioXperience

Mezelf op film. Het is altijd even wennen, maar stiekem een heel leuk interview geworden.”

Muriel Maas - www.yesweconnect.nl

Owner and Founder at YES! WE CONNECT

“Jaren heb ik me verzet tegen het maken van een promotiefilmpje. Als ik eerlijk ben komt dat omdat ik het hartstikke eng vind om tegen een lopende camera te praten. Ik voel me dan alsof ik ben gehypnotiseerd en vergeet instant al die leuke en boeiende dingen die ik had willen zeggen.

Tot mijn plezier waren de opnames met Marja juist heel gemakkelijk en ontspannen. Van mijn clienten hoor ik ook terug dat ze me natuurlijk vinden overkomen.

Marja heeft echt een authentiek talent voor interviewen.

Claudia van het Kaar - www.centrumvoorvrouwen.nl

Vrouwencoach, borstweefseltherapeute

Wil je een bijeenkomst op maat?

Wil je een op je team of klanten afgestemde speciale bijeenkomst? Ik denk graag met je me.